Så fik vi give det meste af byrådet og en god stak embedsmænd besked på nogle af vores udfordringer her i Fløng / Marbjerg.

Vi mødtes sammen med nogle beboere ved rundkørslen Sønderled/Vesterled – der er nogle problemer med indkig/billys i nogle haver, manglende belysning på broen over motorvejen, og så kunne vi samtidig benytte lejlighed til at takke for den nye – og ganske fornuftigt anlagte cykelsti.

Så fortsatte turen til krydset ved Fløng Byvej / Marbjerg Byvej / Vesterled – men her var der ikke planlagt trække ben tur – de kiggede på det inden fra varmen i bussen.

Der var nok heller ikke den voldsomme trafik vi gerne ville vise – tidspunktet og skolelockouten taget i betragtning.

Sidste stop hvor vi medvirkede var i Marbjerg – udfordringerne med gennemkørende trafik er stadigt store – men der er planlagt en trafikmåling – så måske er der håb forude.

De kære byrødder havde ikke tid til at vente på eftermiddagsturen for Bus 116, så de brugte deres egen – også til resten af turen. Men de kunne godt bruge læskuret.

De fortsatte videre mod vest for at se på en cykelsti over markerne mod Trekroner – og et cykelsystem mod skov og fjord i Roskilde Kommune – det lyder som en god ide.

Det var en pivkold omgang – og nu venter vi på administrationens indstillinger/prioriteringer – det bliver vel engang efter sommerferien.

/Bestyrelsen.